Commissie Pr & Sponsoring zoekt nieuwe Linda!

V.V. Tricht is op zoek naar een vrijwilliger die Linda Hol kan vervangen in de commissie Pr & Sponsoring. Linda heeft aangegeven dat ze te weinig vrijetijd over heeft binnenkort, maar dat ze volgend seizoen gelukkig wel weer bardiensten wil gaan draaien.
Wil jij het humorvolle, maar energieke team van Gert, Julian, Gerda, Glenn en Han komen helpen? Lees dan even onderstaande vacature!

Vacature
De commissie brengt onze vereniging zowel intern als extern op een positieve manier onder de aandacht en houdt onze leden, sponsoren en vrijwilligers op de hoogte van nieuws, wedstrijden, evenementen en ontwikkelingen binnen de vereniging via onze website, social media en externe media.
Eén keer per maand vindt er een teamoverleg plaats, daarnaast verloopt communicatie via WhatsApp en e-mail.
Ben je enthousiast en heb je interesse om een steentje bij te dragen? Of ken je iemand die zich voor onze club in wil zetten? Laat het ons weten via pr@vvtricht.nl.

De commissie is onder ander verantwoordelijk voor:

•  Werving en voor het behoud van sponsoren en het onderhouden van periodieke contacten met deze, waaronder het doen toekomen van relevant verenigingsnieuws (uitgaven/brochures).
•  Goed verloop van de onderhandelingen met m.n. (kandidaat) hoofdsponsor(s)/subsponsor(s) en de correcte afhandeling van de contracten.
 • Het initiëren van nieuwe sponsormogelijkheden/activiteiten, mede in relatie tot de maatschappelijk- en economisch ontwikkeling: m.n. in de regio.
 • Actueel houden van de bestanden van reclameborden, overige sponsoren en het tijdig verzorgen van de te innen sponsorgelden aan de penningmeester.
 • Het tijdig doorgeven van de te innen bedragen aan de penningmeester.
• Zorgdragen voor wedstrijdkleding en/of mogelijk noodzakelijke vernieuwing van tenues, waarbij uitgangspunt is dat alle teams een shirtsponsor hebben.