Bedankt voor het stemmen!

17 fans

Donderdag 30 november maakte wethouder Ronald van Meygaarden de winnaars van het leefbaarheidbudget bekend. Het initiatief van vvTricht heeft een mooie 3e plaats gehaald, waardoor wij €10.000,- mogen gaan gebruiken om onze kantine op te knappen!
Naast een record aantal ingediende initiatieven (41) hebben dit jaar ook een record aantal mensen gestemd. Er zijn in totaal 4.962 stemmen uitgebracht waarvan 4.450 geldige stemmen.

Natuurlijk willen wij onze excuses aanbieden voor het wellicht overenthousiaste stemmen werven van een enkel commissielid, maar het doel heiligt de middelen zullen we maar zeggen! Vorig jaar wonnen wij ook voor ons pannaveld, maar toen waren slechts 260 stemmen voldoende om de buit binnen te halen. Dit jaar hebben we dat aantal dus ruim gedubbeld; Bedankt daarvoor!

De winnaars in de categorie tot 10.000 euro                               Aantal stemmen    %
1. Deil: Speeltuinverenging Jeugdland - Hapkar voor de spelweek               747         17%
2. Geldermalsen: Stichting Corsowagen Geldermalsen                              695         16%
3. Tricht: Voetbalvereniging Tricht (VVT) - Moderniseren kantine          570         13%