Bedankt voor het licht!

Fanzone

omhoog
15 users have voted.

Natuurlijk zijn wij blij met iedere bijdrage aan ons 75-jarig jubileumfeest, maar onderstaande sponsoring wilden we jullie niet onthouden. We waren namelijk op zoek naar tijdelijke verlichting voor ons hoofdveld tijdens het 'Walking Football Toernament' en lees hieronder wat de Leeuwenstein Groep ons heeft gestuurd. Bedankt namens vv Tricht!

Wij feliciteren VV Tricht van harte met haar 75 jarige bestaan! Om dit heugelijke feit te vieren wil de Leeuwenstein Groep, als vaste sponsor, dit jaar een extra bijdrage doneren voor het jubileumfeest in de vorm van een geldbedrag (€150,-). Daarnaast stelt ons dochterbedrijf Dover Verkeersmaatregelen gratis 3 mobilights ter beschikking.

Dover Verkeersmaatregelen staat bij evenementen en tijdens wegwerkzaamheden en omleidingen klaar met passende verkeersmaatregelen. Samen met de andere bedrijven van de Leeuwenstein Groep waarborgen zij de veiligheid en doorstroming op en om de weg. Samen met Van Doorn Geldermalsen, Signa Terra, IMS en Ecoleon is Dover een onderdeel van de Leeuwenstein Groep.