Barcelona wint van Real Madrid!

143 fans

Om onze kabouters te laten wennen aan het spelen van echte wedstrijden en aan de spelregels, werd er zaterdag een onderlinge wedstrijd gespeeld; Barcelona – Real Madrid (2-5).

Het was een prachtig gezicht toen die mini-mannetjes in hun groen/witte outfit, het biljartlaken van het uitgezette miniveld op de zijstrook naast het hoofdveld betraden.

De teams bestonden uit:

Barcelona: Jorrit (keeper), Sam, Tommy, Milan en Merijn.

Real Madrid: Julian (keeper), Rutger, Lars, Pawan en Krijn.

In de Eerste helft waren de teams erg aan elkaar gewaagd en dat kwam vooral door de uitstekende keepers Julian en Jorrit. Toch was het Barcelona dat de score opende, Sam werd weggestuurd door een diepe bal van Tommy en die schoot hard en laag binnen, waar Julian geen antwoord op had. Real Madrid kreeg voldoende kansen, maar paal, lat en Jorrit stonden steeds in de weg. Nét voordat we aan de limonade zouden gaan, trok Rutger de stand weer gelijk door de bal rustig in de verre hoek te plaatsen.

Na de rust gingen de keepers voetballen en kwam Krijn bij Real Madrid op doel en ging Merijn bij Barcelona keepen.

Barcelona ging het beste om met deze wisselingen en de sluwe Tommy wist maar liefst drie keer het net te vinden door de keepersfoutjes genadeloos af te straffen. Tussendoor scoorde Sam voor Barcelona en Rutger voor Real Madrid nog een keer, waardoor de 5-2 eindstand was bereikt.

Het was de opmaat voor een prachtige dag, waar het natuurlijk jammer was dat Maxima en Willem ons sportveld niet even hebben aangedaan. Was natuurlijk te vroeg voor ze?!

De Reporter