Attentie jeugdleiding: uitslag van je wedstrijd doorgeven !!!

Een aandachtspunt voor de jeugdleiding:

Bij thuiswedstrijden moeten wij de uitslag doorgeven aan de KNVB. Op dit moment wordt vooral bij de pupillen afdeling dat nogals eens vergeten. Dat is natuurlijk niet bewust, maar wel heel vervelend !!! In de bestuurskamer ligt een kopie van het wedstrijdprogramma, met daar achter ruimte om de uitslag in te vullen. Ik kan dan later de uitslag doorgeven. Nog beter is om de volgende regels te hanteren:

1. De leiding regelt zelf een spelleider/scheidsrechter voor zijn thuiswedstrijd. De spelleider/scheidsrechter graag aan mij doorgeven, zodat ik hem/haar bij die wedstrijd op het digitale wedstrijdformulier kan zetten. Deze spelleider/scheidsrechter kan de wedstrijdzaken app van de KNVB downloaden, en dan kan hij/zij zelf de wedstrijd van een uitslag voorzien.

2. Na afloop van de wedstrijd de uitslag via het DWF vastleggen, of de uitslag op het programaa in de bestuurskamer noteren.

3. Dan kan Wim van Walderveen ( pupillen ), Marcel Stam ( junioren ) of Addy IJzerman ( senioren ) de uitslagen doorgeven aan de KNVB.

Op dit moment staan de wedstrijden van Tricht JO7-1 - Tricht JO7-2, Tricht, JO8-1 - Stedoco JO8-1 en  Tricht JO11-2 - Wadenoijen JO11-1G nog open. Wie kan mij aan de uitslagen helpen ? Graag doorgeven op: theref@online.nl