Ajax 09-1 niet, maar Club Brugge en ADO Den Haag wel naar ONS toernooi.

34 fans

Voor ons 9e " GijPo bv. internationale 09-toernooi "  zouden we Ajax voor de eerste keer begroeten, maar dat mag niet zo zijn. Dat is voor een groot aantal mensen een teleurstelling, maar we hebben wel 2 mooie ploegen er bij gekregen. Vaste bezoekers Club Brugge en ADO Den haag komen op 2 juni 2018 naar Tricht om hun kunsten te laten zien. Op dit moment doen er 11 Belgische ploegen mee, 4 bvo's uit Nederland en 5 amateur verenigingen:

KV MECHELEN

KV KORTRIJK

CERCLE BRUGGE A

CERCLE BRUGGE B

SINT TRUIDEN

LOMMEL UNITED

KAA GENT

KAS EUPEN

CLUB BRUGGE

ZULTE WAREGEM

ROYAL ANTWERP FC

ADO DEN HAAG

WILLEM II

NEC/FC OSS

DE GRAAFSCHAP

AFC (AMSTERDAM)

BFC (BUSSUM)

ZEEBURGIA (AMSTERDAM)

MVV'58

en VV TRICHT 09-1

Ook is er nog een kwalificatie toernooi eind maart. De winnaar daarvan krijgt een wildcard. Er blijven nog 3 beschikbare plaatsen over. Wie oh wie gaan dat worden ?

Bekijk onze toernooi pagina, en zie ook welke sponsoren ons al steunen. Wil je een team, veld of poule sponsoren,, a € 100,-, neem dan contact op met Addy IJzerman ( theref@online.nl )

of 0615596698