35+ en 45+ avond een groot succes !!!

Gisteravond hadden wij de eer om als gastheer op te treden voor de 35+ en 45+ voetballers van GVV, sv Buren, Theole, sc Everstein en Unitas uit Gorinchem. Even leek het weer een kompleet programma onmogelijk te maken, maar dat viel reuze mee.  Op 4 velden begonnen we omstreeks 19.30 uur met de eerste wedstrijden. Bij de 45+ van Tricht werd ALLES in de eerste wedstrijd gestopt. Het werd uiteindelijk 2-2 tegen sv Buren. Je kon wel zien dat die schuppert van Van Dalem er niet bij was ( ze liepen er nu wat makkelijker doorheen !!! ).Over de 5-1 tegen GVV zullen we het maar niet hebben, maar met jeroen Brouwer werd er met 1-0 van sc Everstein verloren.. Onze mannen van de 35+ verloren hun 3 wedstrijden. Het werd 1-2 tegen Unitas, 0-3 tegen GVV en 0-2 tegen Theole. GVV 35+ werd ongeslagen eerste, en hun 45+ eindigde, op doelsaldo, ook op de hoogste trede.

Na de wedstrijden werd het erg gezellig in de kantine. Eerste zatten alle PSV en Feyenoord supporters te hopen dat Ajax op hub bek ging, maar jammer voor hun werd het gewoon weer 3 punten. Daarna was het tijd voor ons huis DJ Wolter die tot de laatste uurtjes een grandioos feest van wist te maken.Ik hoorde dat GVV rond 02.00 uur de kantine op slot deed. Wij willen Wolter, Aniek, de activiteitencommissie en de kantine vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Ook een dank aan de spelers van alle ploegen deden mee hebben gedaan. In 2020 doen we het nog een keer over !!!