Tricht uit toernooi EM cup

afbeelding van Herman Hol

Afgelopen dinsdagavond is de halve finale om de EM cup tussen Tricht en LRC in de tweede helft gestaakt bij de stand van 1-1. Het bestuur van LRC besloot de wedstrijd niet verder te willen spelen, omdat er een racistische opmerking is geroepen vanaf de bank van v.v. Tricht. Het bestuur van de voetbalvereniging Tricht hecht er aan mede te delen dat het van het veld lopen in de wedstrijd tegen LRC een beslissing is geweest van het bestuur van LRC en niet van de trainer van LRC. De beslissing is genomen mede i.v.m. eerdere incidenten.
De organisatie van het toernooi had dinsdagavond in eerste instantie besloten dat Tricht de finale mocht gaan spelen op 2e Pinksterdag, maar hebben dit woensdag teruggedraaid en hebben Tricht uit het toernooi genomen. Wij hebben begrip voor deze beslissing. Tegen de persoon in kwestie zijn reeds maatregelen getroffen door het bestuur van de voetbalvereniging Tricht.

Namens het bestuur,

Herman Hol