Beste leden, sponsoren en andere belangstellenden,

Het aftellen is begonnen. Nog acht weken en dan bestaat onze groen/witte club 75 jaar. We willen dit graag met iedereen vieren vanaf donderdag 30 Mei (Gijpo JO9 toernooi) tot en met zaterdag 8 juni. Als commissie zijn wij achter de schermen al diverse maanden enthousiast bezig en het programma krijgt steeds meer vorm. We hebben er naar gestreefd om voor jong en oud een leuk programma in elkaar te zetten. Wij willen graag vermelden dat alle activiteiten gratis toegankelijk zijn voor iedereen die VV Tricht een warm hart toedraagt.  Bijdragen in de vorm van sponsoring, zowel privé als zakelijk, zijn van harte welkom. Mocht u interesse hebben, stuur dan gerust een bericht naar pr@vvtricht.nl. U zult vervolgens door iemand van de PR commissie benaderd worden om het een en ander in werking te zetten.

Om alvast in de sfeer te komen vindt u op deze site de boeken van het 40 en 50 jarige jubileum!

Met vriendelijke groet,

Commissie VV Tricht 75 jaar
Peter van Antwerpen
Iet Vermeer
Niels Roos
Marianne Baartmans
Gerda Uiterwaal

Programma

75 jaar V.V.Tricht2019
Internationale Gijpo JO-9 toernooi 10:00 uur - 30 mei
Op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) gaan we voor de 10e keer genieten van internationaal jeugdvoetbal in Tricht. De onder 9 (F1) van een groot aantal BVO’s komen al jaren lang naar ons sportpark Crayestein in Tricht. In 2017 werd het toernooi gewonnen door Schalke ’04 uit Duitsland, in 2018 ging de beker mee naar Sint-Truiden in België. Het deelnemersveld van 2019 is ondertussen bekend en de indeling van de verschillende poules is ook al bekend. Het belooft weer een spannende dag te worden. Kom op donderdag 30 mei naar Tricht om te genieten van aantrekkelijk jeugdvoetbal. Uiteraard is er ook gedacht aan een hapje en een drankje, de dag wordt muzikaal ondersteund door een DJ. Rond 18.00 uur wordt de dag afgesloten met een barbecue waarbij iedereen aan mag schuiven en tot slot nog een spetterend optreden van de Partybeukers uit Tricht! Toegang is gratis! Verkoop vindt plaats d.m.v. muntjes. U bent meer dan welkom!
Receptie 75 jaar V.V.Tricht 19:00 uur - 31 mei
Precies 75 jaar geleden werd op 31 mei 1944 de VV Tricht opgericht. Op vrijdag 31 mei 2019 willen we dit graag met iedereen vieren. Deze avond zal in het teken staan van m.n. het huldigen van een groot aantal trouwe leden. We hebben maar liefst 16 jubilarissen die 25, 40, 50 en zelfs 60 jaar lid zijn van VV Tricht. Vanaf 21.30 uur zal het Waardenburgs Visserskoor 2 x een optreden verzorgen. Het repertoire bestaat uitsluitend uit Nederlandstalige zeemansliederen en naar het Nederlands vertaalde Shanty’s. Meezingen mag! Speciaal voor deze avond is het clublied van VV Tricht ingestudeerd. Dit mag u dus niet missen. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen die VV Tricht een warm hart toedraagt.
VV Tricht Zeskamp 12:30 uur - 01 jun
In samenwerking met attractieverhuur Moonen uit Waalwijk is er een parcours uitgezet met onderdelen voor jong en oud. Teams van 8 personen kunnen hier aan deelnemen. Denk hierbij o.a. aan bouncing  voetbal, drie doelen voetbal, punten voetbal, snelheidskooi, voetbalvangen, doorgeefbal en brandweerspel. Bij ieder onderdeel zijn de punten te verdienen. Team met de meeste punten zal aan het eind van de dag bekend worden gemaakt en in het zonnetje worden gezet. Wij gaan ervan uit dat de teams die zich hebben ingeschreven voor de Highlandgames aan deze zeskamp meedoen.  Mochten er nog meer teams geïnteresseerd zijn dan graag een mailtje richting 75jaar@vvtricht.nl . Tijdens de dag inschrijven is ook nog mogelijk! Op 1 juni spelen de JO8-1 en JO11-1 de bekerfinale in Sleeuwijk.  Hopelijk kunnen wij ze bij terugkeer in Tricht verwelkomen als beker kampioen. Jongens zet hem op! Om 15.30 uur gaat de halve finale VV Tricht 023 tegen SVS ’65 023 van start. De J08-1 en J011-1 zullen als pupil(len) van de week beide teams begeleiden naar het veld. De dag wordt muzikaal ondersteund door de mannen van JWK en onze eigen speaker Niels den Hild, in de avond neemt DJ Dré de draaitafel over en gaat er zeker weer een feestje van maken. U hoeft tussendoor niet naar huis want tot 16.00 uur is de keuken open, daarna kunt u terecht voor een snack en meer bij de kraam van Uw Chef.
Clinic FC Utrecht 15:00 uur - 05 jun
FC Utrecht on Tour is een clinic die wordt verzorgd door spelers en trainers van FC Utrecht. Wekelijks wordt een voetbalclinic gegeven aan de D- en E-pupillen bij een aan FC Utrecht verbonden RAC-club. Amateurverenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talenontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht on Tour. Deze clinic bestaat uit diverse oefenvormen waaronder techniektraining en uiteraard ontbreekt de partijvorm niet. De ervaring leert dat de jonge voetballers deze trainingsmiddag als een onvergetelijke ervaring bijblijft. Niet alleen de trainers van FC Utrecht komen de jongen spelers begeleiden. Zij krijgen indien het programma het toelaat, ondersteuning van een speler van het eerste elftal en een beloftenspeler uit de selecte van Jong FC Utrecht. Het is nog een verrassing wie er op woensdag 5 juni as. naar Tricht komen maar we houden jullie op de hoogte. Informatie over tijd etc. volgt later nog. Deze clinic is toegankelijk voor al onze jeugdspelers.
Noppen & Naaldhakken Bingo 20:00 uur - 06 jun
U kent ze vast allemaal wel Yolanthe Sneijder – Cabau, Sylvie Meis, Sabia Boulahrouz enz.? Voor deze speciale bingo hebben wij ook een voetbalvrouw weten te strikken. Zij zal de presentatie van de avond op zich nemen. Wie dit is houden wij nog even geheim maar mis het niet want het beloofd een spektakel te worden. De kantine is open vanaf 19.30 uur en de bingo start om 20.00 uur. Tussendoor zal er nog een pauze zijn met een optreden van de Partybeukers.Er zijn diverse mooie prijzen te winnen met als afsluiter de hoofdprijs € 250,00 cash! De kosten bedragen € 25,00 voor een dubbelboekje, uiteraard zijn er ook enkele boekjes verkrijgbaar.
The Great Walking Football Tournament 18:00 uur - 07 jun
Op vrijdag 7 juni gaat het gebeuren het eerste Walking Football toernooi bij VV Tricht. Walking Football is bij de senioren enorm populair, het gaat niet om de prestatie maar vooral om het plezier en het genieten met elkaar. Exacte deelnemersveld is nog niet bekend maar voorlopig gaan we uit van 16 deelnemende teams. Het toernooi begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 23.00 uur duren. Na afloop van het toernooi is er tijd om bij te praten onder het genot van een drankje en een hapje en muzikale ondersteuning van het duo BACK IN TIME uit Tricht! Voor velen geen bekende naam maar als we vertellen dat Ben van den Bosch deel uitmaakt van dit duo weet u genoeg.
Slotdag 75 jaar V.V.Tricht 08:00 uur - 08 jun
Zaterdag 8 juni wordt de feestweek ivm 75 jarig bestaan afgesloten met VOETBAL!De hele dag zijn er op Crayestein wedstrijden van alle teams van de Kabouters t/m Tricht-1. Teams mochten zelf aangeven tegen welke tegenstander zij graag wilde spelen op deze dag. Speciaal voor deze dag is er een Old Crows Veteranenteam bij VV Tricht geformeerd, deze selectie zal om 14.30 uur het hoofdveld betreden. Tegenstander is ook een voor deze dag geformeerd Veteranen Regioteam. Kom dus allen om de helden van weleer te zien. Aansluitend op deze wedstrijd gaan de helden van Tricht-1 om 16.30 uur de strijd aan tegen een jong regioteam.  Ook dit wilt u niet missen.Rond 18.00 uur zullen de wedstrijden zijn afgelopen en is het tijd voor het slotfeest. Onze eigen DJ Scheur zal proberen de sfeer van Festivate te evenaren. Hij krijgt hierbij ondersteuning van coverband De Bijtels. De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of waar dan ook, ze gooien het dak eraf met de grootste hits en leukste feestmuziek.Ze coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles daar tussenin, niets is te gek! Voor mensen van alle leeftijden, windstreken en levensovertuigingen. Het is een show vol energie die je meevoert en waar nog jaren over doorgepraat wordt. Er is geen feest dat niet eindigt met ‘we want more!’ Een voorproefje vindt u hier : https://www.debijtels.nl/video/ U hoeft tussendoor niet naar huis want tot 16.00 uur is de keuken open, daarna kunt u terecht voor een snack en meer bij de kraam van Uw Chef.

Verloting

Zaterdag 8 juni om 18.00 uur zal de trekking plaatsvinden van de grote verloting.

Maar liefst 12.000 lootjes worden verkocht voor een groot aantal spectaculaire prijzen :

1e prijs - € 450,00
2e prijs - Fiets Cortina U4 twv € 579,00
Fiets is beschikbaar gesteld door Dokman Tweewielers uit Culemborg
3e prijs - € 150,00
4e prijs - €  50,00
5e prijs - Gasbarbeque
6e  t/m 8e prijs - 2 kaarten van de Heineken Experience in Amsterdam
9e  t/m 16e prijs - € 25,00

En diverse andere leuke prijzen!

Degene die de meeste lootjes voor de club verkoopt krijg een leuke prijs!

75 jaar V.V.Tricht